242 entry daha
  • bir avuc parali provakatorun isidir. sehidimizin yakini bile sehidimizi mahcup etmeyelim demek zorunda kalmistir provakatorlere.

    klasiktir cunku muhalefetin bir çözüm aracı geliştirmemesi için bütün unsurlarıyla saldırır türk sağı. çünkü toplumun üstündeki tahakkümleri dağılmış olacak.

    siz bir sag partisini, chp'nin bildirisi gibi duzeni sorgularken, neden bunlar yasanir derken, bu hale dusuren yetkililerden hesap ve rapor isterken goremezsiniz cunku onlarin bu somuruye ihtiyaci var.

    pkk ne zamandir var? 80 lerden beri.
    turkiye'yi 80 lerden beri kim yonetiyor? surekli sag partiler. tek sol partinin koalisyonda oldugu donem ocalan paketlenip geldi, pkk bitmisti.

    ozgur ozel: “bildiri imzalamak ile şehit gelmeyecek olsa ben günde beş bin bildiri imzalarım. bildiri imzalıyoruz, bayrağı asıyorlar ve erdoğan propaganda yapıyor. sonra bir sonraki şehide kadar herkes unutuyor.”

    chp grup başkanvekili ali mahir başarır:
    “biz idlib'de 36 askerimiz şehit edildiğinde ortak bildiriye imza attık. niye attık? git, putin'den hesap sor diye. ne yaptı beyefendi? kapısında bekledi yarım saat."

    emekli general haldun solmaztürk: "pençe-kilit harekatının siyasi hedefi ne? hükümetin bunu açıklaması lazım. genel laflar söyleniyor, terörü kaynağında yok etmek, diyorlar. ama görüyoruz ki terör kaynağında yok olmamış. o zaman hedeflerimiz neydi, neyi elde edebildik açıklanması lazım.

    bunun tbmm milli savunma komisyonu'nda konuşulması lazım. 2023 yılında milli savunma komisyonu kaç kere toplandı biliyor musunuz? sadece 1 kere toplandı, o da tanışma toplantısı. başta hulusi akar olmak üzere soruyorum, hiç mi sıkılmıyorsunuz?

    şimdi 'şu kadar terörist öldürdük, kanımız yerde kalmadı' diyorlar. bunlar boş laflar. askeri harekatların başarısı, öldürdüğün terörist sayısıyla ölçülmez, bunları öğrenin, hedeflerinize ulaşabildiniz mi bunu açıklayın."

    olay bu kadar basit.

    bir adım dahi geri atilmasin, ulkemizi bunlardan kurtaralım.

    amasi mamasi yok, cikin ve hesap verin.
216 entry daha
hesabın var mı? giriş yap