7 entry daha
  • gunumuzde, "1 mayis"in kimsenin, ozellikle sistemin sevgili cocuklarinin, sari sendikalarin, solculugu devletten menkul kisi ve kurumlarin tekelinde olmadigini, bu gunun sistem karsiti bir mucadele gunu oldugunu bilen solculuktur.

    eger adamin su ya da bu sekilde sistemle bir derdi varsa ve kendisini o meydana ait hissediyorsa, yeri orasidir... bu da gayet normaldir. normal olmayan, kimin sistemle nasil bir derdi olduguna ve bu derdi nasil seslendirecegine karar verme hakkini kendinde gormektir. ne meydan senin, ne de sen sistem karsiti hareketin tek temsilcisi, tek karar organisin.

    bu arada, bilginiz olsun... ayni pkk, hani sizin su abd'nin irak'a mudahelesinden en cok faydayi gordugunu soylediginiz orgut, 2002 kisinda, atina'da yapilan kitlesel savas karsiti gosterideki en buyuk kortejlerden biriydi. yani sadece "1 mayis"ta dunyanin cesitli meydanlarinda olmuyor bu orgut, baska gosterilerde de mevcudiyet gosteriyorlar.

    hangi birinden, hangi sebeple, kim kovacak onlari?.. sen mi?

    ayrica, rica edecegim, lutfen durup dururken kavram uydurmasak da birbirimizi daha iyi anlayabilsek... mesela, "mikro milliyetcilik" diye bir kavram literaturde yoktur. nedir kastedilen; sealand gibi mikro uluslarin milliyetciligi falan mi?..
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap