5 entry daha
  • 2 gb'lik radyolu modelini bugün optimum media markt'ten 59 liraya aldım. ekşi duyuru sakinleri öve öve bitiremediklerinden ben de fellik fellik bu modeli arıyor idim. tam iriver t5'e 140 lira vermeye razı olmuşken bir anda onu gördüm. minik. mandalı da var. ses için bir şey demek için henüz erken sanırım; ancak akşam trafiğinde son ses dinlerken kulağımdan çıkardığımda, o gürültüde, etrafımdakilerin rahatsız olduğuna eminim.

    ''sansa clip arayacam'' diye harcadığım yol parasına ipod nano alırdım şerefsizim.

    #1: şimdiye dek sokakta, trafikte, otobüste müzik dinlememişim.
    #2: made in china; ama niye böyle anlamadım. bu kadar kaliteli olmaması lazımdı.
    #3: orijinal kulaklıkları beyaz. uzaktan ipod havası yaratıyor. şaka şaka. ses olarak onla aşık atar diyorlar. öyle duydum. öyleymiş.
    #4: milyon tane dil seçeneği var; çekçe, slovenyaca, fince, isveççe dahil; fakat türkçe yok. halbuki onların hepsinin nüfusu bizim marmara bölgesi kadar eder etmez. ülkece yaş ortalamamız 28'miş. bu iyi bi şey bence.
    #5: 6 aya kalmaz sağır olurum.
    #6: explosions in the sky'ı yeniden keşfettim.
    #7: ses kayıt özelliği güzel; ancak 384 kbps ile kaydediyor. haliyle 20 dakikalık bir kayıt için 50-60 megabeyit yer kaplıyor.
    #8: radyodan kayıt da yapıyor. senelerdir aradığın; fakat anonsunu kaçırdığın şarkıları artık bulabilirsin! ekşi duyuru ne güne duruyor.
    #9: hangi şarkıyı kaç defa dinlemişiz, buna da bi sayaç mayaç bi şeyler ayarlasalarmış hakikaten çok daha güzel olurmuş.

    --- spoiler ---

    birkaç hafta evvel yoğun müdahalelerime rağmen hayata döndüremedim... şubat 2010 - ağustos 2012 arasında göstermiş olduğu üstün performans için kendisine minnettarım. hor kullandığım, fazla yüklendiğim vakitler olmuştur elbet. yine de acısıyla tatlısıyla, sevindiğimde ve üzüldüğümde en çok başvurduğum şey olmuştur bu minik canavar. bu nedenle kendisine hakkımı helal ediyor, helalliğini talep ediyorum.

    --- spoiler ---
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap