9 entry daha
  • google chrome'a mozilla firefox'da olduğu gibi otomatik olarak eklentiler yükleyabileceğiniz internet sitesi.

    adblock, xmarks* dahil onlarca genişletme gördüm, gerekli bulduğumu kurdum. smooth scrolling genişletmesi var mesela, olan auto scrolling'i iyileştiriyor, orta klik'in yabışmasını önlüyor. çok da kolay kuruluyor.

    google komunizm'in yuvarlak hatlı otomobil üretebilen bir hali gibi; nefis oluyor gitgide. bi de işletim sistemi çıkarsalar baya bi verecekler bugüne dek os üretip kakalayan firmaların ellerine* (bu kadar beleşe bu kadar güzel şeyler olursa kendiliğinden reklam kokar ortalık tabii.).

    elveda firefox*, elveda ay, elveda feza. şu tema seçenekleri ile basit bi işletim sistemi de çıkarsalar dadından yinmeyecek. (sadece bi metin belgesi açmak için 300 ton process'le uğraşmayan bir işletim sistemi mesela. tasarımında çok fazla transparan efekt olmadığı halde şıklığını takdir ettiren. tam ekran bir chrome işte...

    adresi: google chrome uzantıları *

    not: eski mac kullanıcıları bilirler extension genişletme olarak tr'ye çevirilirdi. sonra eklenti demeye başladılar, google'da uzantı demiş, ileride bekliyoruz sokturgaç falan bi şeyler olur herhal.
281 entry daha
hesabın var mı? giriş yap