16 entry daha
  • ulan bunu mal mal savunanları odunla dövmek lazım.

    her meslek erbabı için tatil vardır. ama öyle ama böyle, tüm meslek erbabı tatil yaptığı halde işler hiç gecikmez. mesela, çöpçüler de tatile çıkar ama yolları bok götürmez. yahut kanalizasyon işçileri de tatile çıkar ama ortalığı bok bastığı görülmez.

    adam gibi bir takvimle, hakimler ve savcılar da, hatta avukatlar da izin yapabilir. bunu bir takvime bağla olsun ve bitsin ve kardeşim. tüm mahkemelerin, bütün savcı ve hakimlerin, hep beraber, toplu halde, cümbür cemaat, coşarcasına izne çıkması ne demek?

    oh be, yasla sırtını devlete; "bitti abi kapattık" deyip çık tatile. bu ne lan? kutsal değer misiniz siz?

    mahkemelerin "aksamadan" sürmesinin binbir tane yolu var. bunu bana kalkıp 100 yıl önceki argümanlarla savunmaya kalkan küçük beyinliler kadar nefret ettiğim asalak sürüsü yok...

    böl bu tatil meselesi "mayıs-eylül" ayları arasında 5 aya, bak bir şey aksıyor mu? aksamaz, her şey tıkır tıkır işler...

    adli tatilmiş... ulan mal, bu yıl izne ancak eylül ayında çıkabiliyorum. üstelik yaptığım iş "hep beraber ölsek kimsenin umurunda olmayacak" bir meslek.

    adli tatilmiş... papucumun memurları, hee bekleriz sizi 3-4 hafta... oldu canım...

    edit: oha, 7 hafta tatil yapıyorlarmış. kimsin lan sen iki ay tatil yapıyorsun? ben o hakkı kazanmak için "aynı işyerinde" 10 yıl çalışmak zorundayım lan, terbiyesiz!
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap