9 entry daha
  • sevgililerin buluşmalarına sebep olmuş, bu buluşmalardan doğan endirek serbest vuruşlarda da bizim gibiler dünya'ya gelmiş, gol olmuş.

    fakat kafamı kurcalayan bir şey var. şimdi izmir dediğin yer 2011 yılında bile karşıyaka iskele, sevinç pastanesi, konak ykm ve bornova metro gibi buluşma noktalarından ibaret. sevgililerin hepsi kırmızı karanfil takıyorsa, o dönem birbirlerini nasıl ayırt ediyorlardı?

    evet, bu siktiri boktan problem cümlemizi kurduktan sonra, boş bakkal taşak tartar misali düşündüm. "ya ahmet ile aslı değil de, süleyman ile aslı buluştuysa? ya ahmet yanlışlıkla burcu'yla eşleştiyse?" diyerek yeni sorular yarattım. sonuçta hayat dediğin, germen kavimlerinin birbirini itmesi gibi, kavimler göçü gibi bir şey.

    sonra "bu karışıklıklar belki de birbirini etkiledi, hasan, zeynep yerine songül ile, hüseyin ise ebru yerine kamile ile evlenmiştir belki de" dedim kendi kendime. daha sonra da "belki de babam ve annem de bu karışıklıklar olmasa, bir araya gelmeyecekti." sonucuna vardım.

    kusura bakma baba, bu entry her koşulda boka sardı, toparlanamayacak hale geldi ama gene bir entryi daha döndürdük, dolaştırdık, sana soktuk.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap