40 entry daha
  • buffy the vampire slayer'ın ilk sezonunda hafif dolgun yanakları, daha bebeksi bir ifadesi vardı. ilerleyen sezonlarda fiziği ve yüzü daha bir yerine oturdu. 4. sezondan sonra bariz olarak daha güzel bir kadın oldu.

    beğense de, beğenmese de üzerine buffy kimliği yapıştı. scream filminde katilden kaçarken dahi, "yahu, ne kaçıyorsun kızım, dönüp iki çaksan dünyası döner, buffy'sin sen kızım buffy! kendine gel, eline her bıçak alan seni kovalayamaz!!" demek gelmişti içimizden. bir dizi kaç sezon devam eder, ya da kaç sezon etmesi uygundur bilemiyorum ama buffy the vampire slayer, daha 3-5 sezon giderdi. son sezon açıkçası zaten biraz geçiştirme gibi oldu, daha önceki sezonların tadı yoktu.

    buffy the vampire slayer dizisi sona erdikten sonra salak saçma filmlerde rol aldı güzelim sarah. nihayetinde ise bu yıl eylül ayında başlamış olan "ringer" isimli dizi ile tekrar aramıza geri döndü. dizi henüz ülkemizde gösterime girmedi ancak şu ana kadar oynayan bölümleri (9 bölüm yayınlandı) hakkında yorumlar oldukça olumlu. umuyorum ki, buffy rolünde gösterdiği başarıyı tekrar edebilir, biz de özlediğimiz smg'a tekrar kavuşabiliriz.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap