608 entry daha
  • hayır, sigara içme hakkını niye ikincil bir hak olarak nitelendirebiliyor ve bu yasağı fazlasıyla savunup bokunu çıkartıyor onu anlamıyorum..

    kış.. hava bok gibi soğuk. iki tane ufo'nun altında kıçı kırık bir tentenin altında, naylondan soğuğu yiye yiye sigara kahve keyfimizi yapmaya çalışıyoruz. ama eşşeğin evladı, geliyor diyor ki; "yaeee benim burda oturma hakkım var içmesinler yaee"..

    lan hayvan, gül gibi içerisi var, sıcacık, yumuşacık koltuklar, rahat rahat oturmasyon.. benim 2 gram zevkimden ne istiyorsun lan allahın manyağı!??

    yasağa karşı değilim. çok da memnunum. yemekte içtiğim şarabın, yediğim yemeğin tadını çok daha iyi alıyorum. o işin başka boyutu.

    ama bu yasağa iyice bokunu çıkartıp olması gerekenden fazla misyon yükleyenlere iyiden iyiye gıcık olmaya başladım. bence ciddi ego ve eziklik problemleri var. bir başkasının keyfini ve tercihini bu kadar çok sabote etmeye meyilli bu tiplerin, hayatta gerçekten bir başarısı yok, seks hayatları boktan, işte patronları yerleri yalatıyor bunlara ve ellerine geçen bu fırsatı demokles'in kılıcı gibi sallayıp sallayıp duruyorlar.

    sigara içme hakkım ikincilmiş.. siktir lan ordan.. ben senden izole bir şekilde, o tenteli yerde götüm dona dona sigaramı içerken sen ancak götümün ikincili olursun..

    ihbar edecekmiş.. allahın denyosu..
194 entry daha
hesabın var mı? giriş yap