• kesin olarak gelecekte bulunacak, icat edilecek şeylerdir.
    mesela, diş tedavisi konusunda yıldan yıla yeni bir gelişme çıkıyordur. bir 10-15 yıl önce tek diş kaybı durumunda o dişin yanındaki sapasağlam dişleri de kesip biçip tek diş kaybını önlemeye çalışılırken, sonradan implant çıkmış gereksiz diş kaybını önlemiştir. diş konusunda eskiye göre yenilikler sürekli çıkıyordur. kesin, bir 20- 30 yıl sonra diş beyazlatma, lamine gibi yöntemlere bile gerek kalmadan dişlerin üzerine gerçek görünümlü boya gibi bir madde sürülerek hem de uzun süreli beyaz dişler sağlanacaktır.

    aynı şekilde her gün yeni bir tane çıkan gece uyuyarak haftada 6 kilo verin, yok çıtırdayarak zayıflayın gibi ilaçlar, çalışmalar da gelecekte devam edecek, çok daha etkili şeyler çıkacak hatta insanlar gerçekten zayıflayacak fakat bunların etkisi gerçek zayıflama etkisinde olmayacağından bu ilaçların yenileri çıkıp duracak ve insanlar yine kolay yoldan kolayca zayıflayamayacaklardır.

    gelecekte kesin çıkacak şeylerden biri de ışınlanma dır.
    uçan araba eskiden hayalken, filmlerde olan şeylerden biriyken, uçan arabayla alakalı çalışmalar yapılıyordur ve bir gün de ulaşım sıkıntısına çözüm olacak ışınlanma icat olacaktır. fakat insanoğlu onda da bir yığılma, sistem sıkıntısını yine yaşar kesin.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap