4126 entry daha
  • seda sayan'ın oğlu dediği oğulcan engin, soyadının sayan değil, engin olmasından kelli "sinan engin"in "de" oğludur.

    sinan engin'in oğluyla dışarı çıkıp reina'da geç saatlere kadar eğlenenin aklına turp sıkayım, sayın seyirciler.

    edit: oğulcan'ın seda sayan'ın oğlu olduğunu cümle alem biliyor sayın seyirci. mal bulmuş mağribi gibi atlamadan önce, "ulan herif belki de bağlacı koymayı unuttu orada" demeyi de düşünmek lazım orda sayın seyirci. aferin çok güzel yakalamışsın sayın seyirci.

    edit2: soyadının sayan olmaması değil, "engin" olmasının ayırt edici olduğunun farkına varamayan sayın seyirci. hayırlı seyirler.

    edit forever: mal bulmuş mağribi gibi deyimini bilemeyip, ya da bilip de özümseyemeyip, sözde "magribi diye aşağıladığım" sayın seyirci, mağribi, magrip'ten gelir, aslen batılı demektir, kuzey afrika ülkeleri için de kullanılır, tunus'lu falan gördüysen hayatında, mağribi de görmüşsündür, konuyla ve kuzey afrikayla tamamen alakasız bir deyim olarak kullanılmıştır. hayırlı genel kültürler sayın seyirci.

    son edit: kuzey afrika müdürü olup da, konu hakkındaki algı sıfıra yakın olunca, ""soyadının engin olması ne alaka" demeye kadar varıp sonra saçmaladığını anlayınca, bin yıllık deyimi "ırkçılık yapılıyo yaee" şekline getiren üstüne de "hayatında hiç magribi gördün mü" gibi dünyanın en sikimsonik (sanki magribi uzaylı amk) sorusunu soran sözlük yazarlarının rüyalarına adolf hitler girsin e mi..
20075 entry daha
hesabın var mı? giriş yap