5 entry daha
  • acayip zevkli ve eğlenceli yarışma. 5-7 kişilik takımlar halinde yıl boyunca seçtiğiniz bir team challenge'a çalışırsınız. toplamda 5 kategori, konular hep değişse de kategoriler aynı kalıyor.
    challenge a: teknik
    challenge b: bilimsel
    challenge c: güzel sanatlar
    challenge d: doğaçlama
    challenge e: yapısal

    bunlar dışında rising stars va projectoutreach adlı 2 team challenge kategorisi daha var. rising stars küçükler için ama projectoutreach'in amacını bilmiyorum, 2008'de çıktı zaten.

    takımlar turnuvalarda team challenge'dan ve instant challenge'dan puan alıyorlar. insant challenge adından da anlaşılabiliceğigi anlık, en fazla 10-15 dakika sürüyor. takımlardan o sırada ellerindeki malzemeden kula yapmaları, köprü oluşturmaları veya bir skeç hazırlamaları istenebiliyor. eskiden tennessee, knoxville'deki golabal finals'a gitmek için sadece robert kolej'deki türkiye şampiyonasını geçmek yeterli olurdu ama katılan takımlar arttığı için önce biri izmir takev özel ilköğretim okulu diğeri de istanbul enka okullarındaki bölgesel finalleri geçmek gerekiyor. ulusal finaller de destination imagination affiliate tournament (dat) adı altında düzenleniyor.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap