10 entry daha
  • çevremdekilerin yoğun ısrarı ile izlemeye başladığım, konu ve çizimler olarak oldukça başarılı fakat anlatış olarak oldukça başarısız bulduğum anime.

    o kadar kısa süre içerisinde, gerçek zamanda o kadar uzun atlayışlar oluyor ki olayları takip etmekte zorlanıyorsunuz ve üstelik karakterlerin kendi aralarında çevirdikleri geyik muhabbeti bu atlayışların sebebini anlamanıza yardımcı olmuyor. normalde dizilerde bu şekil atlayışlar yapıldığında gerekli ortam oluşturulmuş olur ya da atlayıştan sonra hiç değilse geçmişteki olaylara değinilerek olayın bütünlüğünü kaçırmamanız sağlanır. ama bu seride siz daha hop ne oldu niye atladık şimdi buraya diyemeden birden 9 ay öteye atlayıveriyorsunuz daha önceki kısmı anlayamadan ve üstelik araya giren alakasız karakterler de cabası. ilk bölümlerinde acaba yanlış bölümü mü açtım neyden bahsediyor bunlar diye düşünmedim değil.

    hikaye anlatışındaki bütünlüğün korunmaya çalışılmaması yetmezmiş gibi birde karakterlerin karşılarındaki durumlara verdikleri tepkiler de tutarsız, özellikle asıl karakterimizin tehlikeyi farkedip uyarmasına rağmen kafasının dikine gidip pisi pisine ölen kişilerin ölümlerinden kendisini sorumlu tutması gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor.

    buna rağmen eğer mmorpg oyuncusu iseniz (rpg oyuncusu olsanız da olur) anime hayranı olmasanız dahi konu olarak hoşunuza gideceğini garanti edebilirim. ama nereye kadar izlersiniz o sizin tahammül sınırınıza kalmış.
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap