28 entry daha
  • insandir. vicdanlidir. cikip delikanli gibi "gordum ve korktum" demistir. hem de daha ne olacagini bilmeden. ali'ye neler oldugunu bilemezken, hayal edemezken, cikip cesurca anlatmistir olup biteni. kimse odunla adam doven 6-7 tane manyagin arasina atlayamaz kardesim, cocuklasmayin. superman mi bu adam? insan dehset icinde donakalir boyle durumlarda.

    siradan bir siddet olayi degil bu, yetkiyi elinde tutanlarin uyguladigi siddet hepsinden agir. bir kac maganda bir kisiyi dovuyor olsa, hop noluyor dersin, is buyurse polis gelir vs. ama ya o magandalar polisse? o zaman ne yapacaksin? hem de copla falan degil, firindan aldiklari odunlarla gencecik bir insanin kafasini kiriyorlarsa?

    ustelik eses taraftari isi burada da birakmamis, gidip savciliga ifade vermis. gozunun onunde doverek insan olduren canavarlarin uzerine gitmis. adamdaki cesarete bir bakin.. korkusunda ne kadar hakli oldugunu ise, gizli tanik olma isteginin reddinden anlayabiliriz.

    kardesim, ben seni anladim. dahasi cesaretine hayran kaldim. ben bu kadarini yapabilir miydim, bilmiyorum. destegimiz seninle.
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap