18642 entry daha
  • ne kadar köşeye sıkıştığı, kargaşa ortamında önce sert tedbirler almasından ve bu da kurtarmayınca yurt dışı seyahatleriyle işi kotarmaya çalışmasından belli olan insandır.

    gezi olaylarında da aynısı yapmış ve kuzey afrika'ya basmış gitmişti. taksimde polisle sivil halkı başbaşa bırakmıştı. yüzlerce insanın yaralanması bir yana dursun 6 genç ve bir polis öldü gitti. insanlar öldü o "namussuz faiz lobisi" dedi. "kahraman polislerim" dedi.

    ortalığı kasıp kavuran, tek mahareti meydanlarda mikrofona avazı çıktığı kadar bağırmak olan, belagatı kuvvetli bu insan, yolsuzlukları kabul edip sonu ailesine tepince ne kadar tepe taklak olacağını bildiği için yargıya bu kadar müdahale ediliyor, soruşturmayı yapanlar itibarsızlaştırılıyor ve ardı sıra hemen klasik yurt dışı seyahatleri başlıyor. adım gibi eminim ki malezya'daki bir konuşma metnini düşünmekten ziyade yarım saatte bir türkiye'de olan bitenlerin dökümünü inceliyor, telefon görüşmeleri yapıp, talimatlar yağdırıyor.

    sonuç; yine kabul etmeyen,daha da köpüren, "demokrasinin yılmaz savunucusuyuz" derken daha da diktatörleşen bir insan. işte ben en çok toprağın,çukurun ve kazman olacak bu egona güveniyorum senin.
55052 entry daha
hesabın var mı? giriş yap