2 entry daha
  • 2014 sevgililer gününde beni de üzmüş artı gerçek dışı bildirimde bulunarak üstüne üstlük beni yanıltmış bir firmadır. bir çok banka ve kalburüstü firma ile kampanyalar düzenlemiş olması sebebi ile güvenilirdir diyerek bunları tercih ettim. artı bonnyfood devamı olduğu için de daha güvenilir buldum.
    * öncelikle siparişimi 14 şubat öncesinde verdim. dolayısıyla yoğun olacağını düşündüğüm bir günde ön sıralarda yer almak istedim.
    * siparişim gelmedi. burası beni üzen kısım.
    * siparişi verdikten sonra, çok kötü bir sipariş takip ekranı olduğunu farkettim. bu zaten bende bir şüpheye neden olmuştu. gün içerisinde sanırım saat 14:30 gibi siparişi kontrol etme arayüzünde, sipariş durumu "üretim aşamasından" "teslimat aşamasına" getirilmişti. doğal olarak ben bu durum kodundan sipariş teslim edilecek olarak düşündüm. burası da gerçek dışı bildirim ile yanıltılmam oldu.
    * artı telefonları sürekli meşgul. bilgi alacak kimse yok. yani insaflarına kalmış durumdasınız.
    * sanırım beni 15 şubat'ta aradılar. ne bir özür ne de başka bir sözle, "siparişiniz ulaştırılamadı, yeniden gönderim mi yoksa para iadesi mi istersiniz" dediler. 3 iş günü içinde hesabımıza iletilecekmiş.

    bir meyve sepeti için 100-150 tl gibi bir rakam alıyorlar. bence pahalı. ama bu sektörde ortalama fiyat bu diyerek tamam diyorsunuz. ama yoğunluğun olacağı kesin bir günde, siparişiniz yerine ulaşmıyor. allahtan eşim, çok bozulmadı. doğal olarak kendi adıma bir daha kullanmayacağım. kötü müşteri, yaşadığı sıkıntıyı daha çok ifade eder mantığı ile ben de gelecek nesillere kötü bir deneyimimi paylaşayım istedim.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap