2 entry daha
  • bu alerji ilaçlarının bünyeden bünyeye ve alerjiden alerjiye farkettiğine inanmamı sağlayan, bende müthiş başarılı alerji hapısı.

    öncelikle demeliyim ki hiçbir uyku yada sersemlik durumu yaratmadı bende. alerjimin ne olduğunu da bilmiyorum, alerji diyetiyle tespit etmeye çalıştım ama bir sonuca ulaşamadım. vücudumun herhangi bir yerinde başlayan ve giderek yayılan, bazen bir sivrisinek ısırığına benzeyen bazense bütün sırtımı, göğsümü, kolumu falan vebalıymışım gibi kabartan ve ayılar gibi duvarlara sürtünmeme sebep olan bir alerjim var. kardeşimin ağır bahar alerjisi sebebiyle zyrtec ve xyzal bulunur. bu ilaçların alerji krizinden hemen önce yada günlük kullanımıyla alerjim hiç geçmedi ama kaşıntı hissi azaldı. tabi yaptıkları uyku hali ağzıma sıçmaktaydı.

    sonra bir gün sağlık ocağı doktoru bu fexadyne denen naneyi verdi ki. alerjinin ilk gelişi karıncalanma hissiyle olmaya başladığı anda çaktığımda 15 dakika içinde imdadıma yetişip hem ödemi ve kızarıklığı hem kaşınmayı önlemeyi başardı. 0 uyku sorunuyla hem de

    ilginçtir, kardeşim bunu kullandığında ona hafif geldi, nisan mayıs aylarında 1 zyrtec yerine 2 fexadyne le gününe devam edebiliyordu.

    velhasıl, ben sevdim bu naneyi. deri döküntülü alerjiniz varsa bir deneyin.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap