52 entry daha
  • 19 gb olarak indirdiğim, 2,5 saatlik kurulum sonucunda 41 gb olan oyun. (agb golden team)

    açtım grafik ayarlarına girdim, auto config dedim, fx8350+gtx 780 o.c. için neredeyse her şeyi low yaptı mal. "hadi len geri zekalı olur mu öyle şey" dedim, ultraya aldım, "abi texture'ı da ultra yaptın 6 gb ekran kartın olması lazım yalnız..." dedi, "konuşma len devam et götelek" dedim. açtım oyunu bi baktım harbiden de frame düşmeleri oldu, texture'ı high'a aldım. açtım oyunu gayet güzel çalıştı.

    oyun, batman'in dövüş dinamikleriyle (birebir şekilde aynısı) asssassin creed'i birleştirerek lord of the rings temasını benimsemiş. bildiğim kadarıyla warner bros zaten rocksteady'yi ve batman arkham serisi haklarını almıştı. dövüş dinamiklerini oradan buraya taşımışlar iyi ve akıcı olmuş. ama sürekli orc kesmek sıkabiliyor. çünkü orcların sonu yok.. evet gerçekten yok.

    diğer bir eksikliği ise ana görevlere fazla özen göstermemişler, kafa yormamışlar gibi geldi... genellikle aynı şeyleri yapıyorsunuz, rutini bozmuyorsunuz. zaten genel olarak çok çeşitliliği olan bir oyun değil. ayrıca sadece ana görev yaparsanız 10 saatte bitirirsiniz.

    grafikler ise hiç fena değildi. ama kesinlikle öyle "6 gb vram isterim" gibi falan değil. o nvidia'nın bok yemesidir kesin. sürekli aynı şeylerin yapıldığı, bol tekrarlı bir oyun olsa da oynanır diye düşünüyorum. çünkü keyif verdiği yerler oluyor. tema benzerliği dolayısıyla skyrim falan gibi bi şey bekleyen hayal kırıklığına uğrar, assassin's creed gibi bi şey isteyen ise umduğunu bulur.
136 entry daha
hesabın var mı? giriş yap