8 entry daha
  • psikolojik mi bilmiyorum, sarı olanını bugün ikinci günü kullanışımın; amma senelerdir yanaklarımı her daim utangaç köylü güzeli gibi, burnumu da hayata küsmüş alkolikler gibi gösteren seboreik dermatitimi hafifletmiştir.

    evet ben beyaz tenliymişim ülem, o hissiyatı aldım az önce baktığım aynalardan. hem de aynalardan birine sarı ışık altında, diğerine de beyaz ışık altında baktım da öyle vardım bu sonuca. henüz gün ışığında aynaya bakmayı denemediğim için, onunla ilgili bir şey söyleyemeyeceğim.
    sevinçli miyim ne?

    internetten 2,80 tl ucuzuna alacakken, sabırsızlandığımdan hemen gidip karşı eczaneden tam 32 tl'ye aldım. eczacı gündüz kullanımdan önce elma sirkesi ile, akşam yatmadan önce de gül suyu ile kompres yapıp sonra bunu kullanmamı tavsiye etti. ikisinin de en doğal olanı elimde varken, ne uğraşacağım onlarla deyip, ben direk kremi yüzüme sürdüm.

    biraz daha kullanıp, devamını yazarım buraya artık.

    ekleme: hakkında çıkan sürüyle şikayeti görünce ve firma bu konuda yeterli bir açıklama yapıp, içeriği gizlemeye devam edince ben de tamamen bıraktım. kullanmıyorum.
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap