8 entry daha
  • umarım istediği parayı bulur ama açıkçası ay sonunu zor getirenlerin, fakirlikten soba yakıp makarnaya talim edenlerin bol olduğu bir ülkede "falancayı amerika'ya yolluyoruz' diye bir kampanya açıp 40 bin küsür dolar toplamayı ummak hayalcilik.

    bu sözlükte ihtiyacı olan yüzlercesine hatta binlercesine yardım edildi ama "ihtiyacı olanlara" yıllık 40 bin dolar ödenen bir okulda okumanın zaruri bir ihtiyaç olduğunu pek düşünmüyorum. o yüzden tutmaz hacı, bu arada kickstarter'da bildiğim kadarıyla belli bir hedef tutmazsa paralar iade ediliyordu, bu sitede hedefe ulaşılmasa bile paralar iade edilmiyor yani ne koparırsam kardır güdüsüyle açılmış bir kampanya, sırf şu bile önyargıyla bakmam için yeter de artar.

    edit: bu arada herkes girişteki video'yu izliyor ama asıl bombalar "oynadığı" kısa filmler, abov ben hayatımda bu kadar anlamsız şeyler görmedim.

    aga bu ne ya, eline her kamera alan kendini david lynch sanıyor, uzun uzun bakışma sekansları, kimsenin anlamadığı zorlama imgeler, oyunculuğu filan geçtim bu filmler ne cidden. bence sadece buket'i değil o kısa filmlerde emeği bulunan herkesi amerika'ya yollayalım, bu kadar entel dantel bu ülkeye fazla harcanıyorlar burda. :(
301 entry daha
hesabın var mı? giriş yap