309 entry daha
  • bu kafayla gidilirse daha çok halaylar çekilecektir.

    ulan her ölüm haberinden sonra gelip gelip ölümleri yarıştırıyorsunuz. bu yarış devam ettikçe yarın senin cenazende halay çekecekler, o halayı çekenler daha sonra başka bir trollün entrysine meze edilecek.

    ölümleri yarıştırmaya devam ettikçe ölümler son bulmayacak.

    hem 95 için hem de fırat için üzülmeyi ne zaman öğreneceğiz. her genç ölüm kötüdür. her zamansız ölüm için üzülmeyi bilelim. sevdiğimiz, sevmediğimiz düşünceye sahip olmaları bunu değiştirmemeli. zamansız ölen her genç ölümsüzdür!

    debe editi: ne farkeder sağdan ölmüş, soldan ölmüş. ne farkeder türkmüş, arapmış, kürtmüş... ne farkeder insanmış, hayvanmış. bir ananın evladını kaybetmesi kadar büyük bir acı var mıdır bu dünyada?

    "hayatta her acının bir kelime karşılığı vardır. annesini kaybedene öksüz, babasını kaybedene yetim, eşini kaybedene dul denir. evladını kaybeden anne babaları tanımlayacak bir kelime bile yok haznemizde… evlat acısını allah kimseye yaşatmasın deriz. acıların en büyüğü, en yakanıdır. "

    --- spoiler ---

    acı ölüm genç ölüm
    bu nasıl gitmek gülüm
    kara haber tez gelir
    kırdın kanadımı kolumu

    giden yolunan gitti
    esen yelinen gitti
    feryadı bizde kaldı
    solan gülünen gitti

    yollarda kaldı gözüm
    eridi aktı özüm
    kayıp ettim yavrumu
    ondan ağlıyor sazım

    giden yolunan gitti
    esen yelinen gitti
    feryadı bizde kaldı
    solan gülünen gitti
    --- spoiler ---

    yeter artık ölümleri yarıştırmanız. anaların evlatlarını sayılarla belirtmeniz. gidin fırat'ın, ali ismail'in, berkin'in, yasin'in ve daha nicelerinin anasına söyleyin 95<1 diye. gereken cevabı alırsınız. sizin siyasi sidik yarışınız hiç bir ananın umrunda değil. evlat acısını allah kimseye göstermesin. bu evlat ister kürt olsun ister türk olsun.

    2 yaşında kedim var. o bile bir caninin elinde can verse dünyam kararır. o andan itibaren ne sayılar gözümde olur ne siyasi görüşler. allah bir evcil hayvan da dahil olmak üzere hiç birimize evlat acısını yaşatmasın inşallah. düşmanıma bile göstermesin yaşatmasın bu acıyı. hayatımda en nefret ettiğim adam olan uzun'a bile bilal'in acısını yaşatmasın.

    sizden ricam artık yitip giden gencecik evlatlarımızın adlarını o kirli ağızlarınıza da almayın!
1341 entry daha
hesabın var mı? giriş yap