6 entry daha
  • ücretsiz olarak alınabilecek en iyi veriler burada. aklınıza gelecek her endekse ve döviz çiftine ait verilere ulaşabiliyorsunuz.

    ancak yorumlarından uzak durmanızı tavsiye ederim. misal eur/usd düşüş trendinde. kasıtlı mı yapılıyor bilmiyorum ama birileri alım fırsatı var tepki olacak o var şu var diyor, hatta sanırım hatırı geçen kişiler bunlar. millet abi falan diyor. kurtar bizi diyor. o da tamam halledicem ben diyor. millete düştükçe alın buradan döner şurayı kırmazsa şuradan döner diyip duruyor. tekil yazdığıma bakmayın tek değil bu adamlar. sonra millet terste yakalandıkça dua ediyor allah'ım ne olur çıksın şurdan dönsün, sonra yorumlar amin amin. gerçekten yorum kısmı şaka gibi. biri geliyor ben yarım saat önce battım herkese bol şans diyor. ben aracı kurumların kasıtlı olarak normal müşteri gibi milleti batırdığına inanıyorum. site çok güzel, veriler grafikler haberler gayet güzel. ancak yorumlardan ve tavsiyelerden uzuk durun. ben öylesine bakıyorum oradan fikir alacak kadar saf değilim ama millet birilerinin gazına gelip batıyor malesef.

    veri hızı konusunda da eh işte diyebiliriz. mesela geçen cuma tarım dışı istihdam verisi yaklaşık 10 saniye sonra falan yansıdı platforma. o sırada % 80 fiyatlama olmuştu. anlık takip için tam güvenmek doğru olmasa da güzel bir veritabanı olduğunu söylemek yalan olmaz.

    tabi ki bir bloomberg terminal alıp keyfe bakmak ayrı bir keyif ama şirket değilseniz çok tuzlu oluyor o da. bloomberg terminalle karşılaştırılamaz tabi bu site, teşbihte hata olmaz.
316 entry daha
hesabın var mı? giriş yap