2088 entry daha
  • yaklaşık 3 aydır kullandığım hede. o gün bugündür başlığı takibe almıştım, yazılanlar hakkında olay ışığım yanıyor ve şunu diyorum, iyi ki her boku alırken yaptığım gibi uydunet'e abone olurken de ekşi'ye bakmamışım.

    3 aydır bulunduğum yerde inanılmaz iyi hizmet alıyorum. internet bağlantım -modemle alakalı durumlar haricinde- 1 kere bile kesilmedi bu süreçte ve sürekli olarak full 25 mbit hizmet alabiliyorum. son derece memnunum.

    bir keresinde apartmanın elektriği kesilmiş (evin değil apartmanın elektriği), ben de fark etmedim, uydunet'i aradım internet yok diye, hiç bekletmeden karşıma bir müşteri temsilcisi çıktı derdimi anlattım,adamlar tamamdır maksimum 4 saat içinde teknik ekip gelecek dedi, 1 saat sonra eleman geldi, apartmanda elektriğin olmadığını da o sayede fark ettim. sonuç olarak adamlardan kaynaklı bir şey değilmiş.

    ekşi'de her türlü rezaleti vs. yazıyoruz, iyi deneyimlerimizi de yazalım dedim.

    edit:
    ahahaha dangozun birisi alta entry girip apartman elektriğiyle internet ne alaka diyip beni koyun ilan etmiş, apartmanda elektrik gitmeyince apartmanda bulunan uydunet kutusuna hamster mı bağlayalım o kutuya elektrik ulaşabilmesi için.
1876 entry daha
hesabın var mı? giriş yap