125 entry daha
  • büyük bir şans eseri üyeliğimin yanlışlıkla iptali ve türkçe altyazı desteğinin kalkmasını aynı zamana denk getiren film sitesi (sen anlamazsın sen de ingilizce de yoktur zaten etnosantrik cahil herif mi demek istediler bilemedim gerçi).
    her ne kadar ingilizce altyazıdan şikayetçi olmasam da yeni uygulamasını tiksindirici buldum. dünyaya açılacağım diye çıkış noktasını, yerelini silen tek dangalak girişimci türkiye'den çıkardı zaten. bence bu, bu toplumun ("bu ülkeden daha bıçkın bir tamlama bilmiyorum") genel alerjisidir açıkçası. evrensel, global olmanın yolunu özünü yok saymakta arayan her tür yapı (bu bir şirket de olur bir etnisite de) hem yok olmaya hem de başarızlığa mahkumdur bana göre. çünkü 6300 üyen de olsa o kitle senin başat kitlendir, sahip çıkman gerekir. hiç mi kurumsal iletişim bilgin yok azıcık mı halkla ilişkiler öğrenemedin derler adama. doğrudan ilgili bir örnek sayılmasa da mcdonals'ı ele alalım: bu adamlar avrupa'ya açılınca amerika'daki şubelerini kapatıyor mu, bu ne salakça bir fikirdir!
    sözün özü önceki suserlardan birinin dediği gibi, mubi kendini, hali hazırda torrentten ingilizce altyazıyla indirilebilecek filmlerin ücretli bir formuna dönüştürerek efsane bir dangalaklık örneği göstermiştir.
    daha da davos'a gelmem diyorum.
1527 entry daha
hesabın var mı? giriş yap