20953 entry daha
  • bu takım ligin 6. haftasında, 27 eylül 2015'te fenerbahçe'ye çakarak liderliği almış, o tarihten beri 1 hafta hariç liderliği hiç bırakmamış, ligi sirkülase etmiş.

    stadı olmamasına rağmen sahadaki futbol ile de, istatistiklerle de, rakiplerini tokat manyağı yapmış. şampiyonluğu hakettiğini rakipler dahil herkese döve döve kabul ettirmiş.

    70 milyon euro harcayıp takımı baştan aşağı değiştirerek şampiyon olunmadığını öğretmiş. atarlı aziz'i mum etmiş, "artık yüksek bedelli transfer yok" dedirtmiş.

    rakibin istediği futbolcuları transfer ederek mastürbasyon yapanlara "gökhan, caner, mehmet istediği yere gidebilir" dedirtmiş.

    ahlaksız mahmut'u uslu çocuk haline getirmiş, beynini yakmış, "zaten yensen, şampiyon olsan olmasan çok önemli değil bu saatten sonra" dedirtmiş. ne demekse.

    ve bunların hepsini, 3 senelik yapılanma ile, akıl ile, planlama ile yapmış. bunların yanında bir de stadını açmış, çok iyi sponsorluklar anlaşmaları yapmış, taraftarıyla bütünleşmiş. ekonomisini düzeltmek için tünelin ucunda ışığı görmüş.

    e tabi bok atacaklar. tabi çekemeyecekler.
35201 entry daha
hesabın var mı? giriş yap