28 entry daha
  • queen b'nin son ve 6. albümü.

    önce albümü dinledim daha sonra albüm filmini izledim hbo'da yayınlanan. ikisi hakkındaki yorumum da maşallah bu ne güzellik. şarkılar ve film ayrı ayrı kaliteliyken bir araya geldiklerinden efsaneleşmişler.

    film bölümlere ayrılmış ve her bölüm için bir şarkı var.
    sezgiyle başlayıp kurtuluşla devam ediyor. geçen albümde her şarkı için klip çekmişti bu sefer tek tek kliplerden kurtulmuş hadi yine iyi asdsad.

    nacizane bir değerlendirme yapmam gerekirse bol çeşitli bir albüm olmuş r&b'den çıkıp her tarza kaymış olduğu şarkılarının yanında klasik beyonce dediğimiz şarkılarda var.
    benim en favorim rock'a kaydığı jack white ile düeti olan don't hurt yourself. filmdeki o kısımlar da en beğendiklerim bu şarkıya ait olanlar.
    diğer favorim reggea'ye kaydığı hold up. keyifli olmuş. zaten filmdeki en klip klip anlar en ilgi çekici sahneler bu şarkıya ait.
    country tarzından pek hoşlanmasam da kadın onu bile o kadar güzelleştirmiş ki daddy lessons inanılmaz keyif verici olmuş. hele bir de ata binişi var ki hey yavrum hey.*

    albümde 4 düet şarkı bulunuyor şahsen en iyi şarkılar bu düetlerden çıktı. jack white, the weeknd, james blake ve kendrick lamar. albümün en iyi şarkıları don't hurt yourself'den sonra the weeknd düeti 6 inch ve kendrick lamar ile olan albümün en gaz şarkısı freedom.
    6 inch the weeknd'nin tüm seksi ritimlerini taşıyor sanki beyonce yeterince seksi değilmiş gibi. double bi seksilik çıkmış ortaya.
    özellikle freedom nasıl bir şarkıdır ya bu şarkıyla savaşa bile gidilir beyonce'nin arkasından. ellerimde bayraklar bayağı meydan savaşına. çok güzel çok.

    klasik bir beyonce şarkısı olan sorry'yi ben şahsen pek sevdim. 30 saniye dinledikten sonra orta parmağını kaldırıp dans etmeye başlıyorsun.*
    "middle fingers up, put them hands high
    wave it in his face, tell him, boy, bye"

    diğerleri kötü mü? asla kötü diyeni taş yapar. sadece bu şarkılar kadar dikkat çekici ve parlak değiller. klasik güzel beyonce şarkıları her biri. formation'ı bunlara dahil etmiyor hatta tüm şarkılarda ayırıyorum. sanırım bi dönem boyunca en sevdiğim şarkı olmaya devam edecek.
    "okay, okay, ladies, now let's get in formation, cause i slay"

    özet geç derseniz queen bey yine ateş ediyor.

    film nasıldı izlemek istiyoruz diyenler için geliyor;
    https://vimeo.com/163983322

    edit: 1000'nci entry'imi de beyonce'ye ithaf etmiş oldum eheheh.
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap