259 entry daha
  • bütün dünyadaki kapitalist sistem dönüşürken krizlerin çıkmayacağını düşünen andavalların inanmadığı kriz. sevgili sözlük eski iş modelleri büyük fiziksel mağazalar, yüksek kiralı iş yerleri, hantal iş modelleri bütün dünyada çöküyor. bu bütün dünyada 2008 yılından beri kendisini gösteren bir kriz. akıllı olanlar sistemlerini ve politikalarını buna göre yapılandırıyor.

    konum itibarıyla çok avantajlı olan ülkemiz bu durumda ne yaptı dersiniz, konum özelliğini kullanarak toprağa, binaya, ranta, yola gömdü paraları. kıyın kıyın yoksullaşırken, egonomi çoh eyi diyenlerle, orta gelirli plaza çalışanları pembe rüyalardan uyanmamak adına kabul etmediler.

    sonuç ne derseniz bütün mülkiyet ilişkileriyle birlikte topyekün bir değişme olacak. artık şehir merkezinde 2-3 tükyan sahip olduğu için o cafe enin bu mekan benim sürten, elde tespih vayy karşşiiiim, yakışırcı tayfa çok değil 10 seneye ortadan kalkacak. hacı amcaların şehir merkezlerinde o konut stokları götüne patlayacak.

    evet doblolu esnaf kardeşler, ve asgari ücretli işçiler, köylerin yolunu erkenden tutmaya bakın. çünkü bu özel değil genel genel. bu bütün dünyanın sorunu. ama en çok az gelişmişlerin sorunu.
1559 entry daha
hesabın var mı? giriş yap