2 entry daha
  • akıllı telefonunuzla internette gezerken yanlışlıkla bir yere tıkladığınızda sizden bir onay aldığını iddia eden ve bu onaya binaen 6021 numarasından;

    "eglencix aboneliğiniz başladı. abonelik vergiler dahil ayda 56tlye her ay yenilenir. aylık ücret haftalık 14tl olarak tahsil edilir. 14tl tahsil edilemezse günlük 2tl alınır. iptal için iptal eglencix yazıp 6021'e gönderin. iptal talep edilen dönem için ücret iadesi yapılmaz."

    diye bir mesaj atan dolandırıcı şirket/site/uygulama.

    bu uygulama sayesinde bu dolandırıcılığa aracılık eden vodafone 'un da abonelik esnasında sizden hiçbir müsade almadan mobil ödeme servisini açtığını öğrenmiş oluyorsunuz.

    siz değerli insanlara tavsiyem bu tuzağa düşmeden önce (hatta düştüyseniz bile daha fazla para kaptırmamak için) 7878'e "mobilodeme kapat" diye mesaj gönderin ki sizden habersiz para kesip faturanıza ilave edemesinler.

    hukuk yerine guguk kurallarının geçerli olduğu ülkelerde böyle dolandırıcılıklara alışmamız lazım sanırım. bıktım yeminle her defasında çalınan paramın iadesini istemekten. allah belanızı versin.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap