39 entry daha
  • oyundan keyif almanız için gerçekçi bir game slider bulmanız lazım, aşırı fark ediyor. 12şer dakikadan maçlar yapıyorum ve maç sonunda gördüğüm istatistikler gerçek bir nba maçı ile birebir aynı. oyun oynarken öeah lan o da kaçar mı diyorum, ama sahiden de kaçıyor. oyundan zevk almanın iki kuralı var; doğru bir game slider bir de oyunu gerçeğe yakın bir şekilde oynama gayreti. yani gayretten kastım şu; takımda en iyi üçlük atan adama topu verip ilk gördüğünüz yerden sallamaktan uzak durun. hücuma geçin, 3-5 pas yapın, topu posta bi indirin döndürün topu, aradaki farkı göreceksiniz. bir de oyuncu gerçek hayatta nasıl oynuyor buna sadık kalmaya çalışın. spurs'u alırsanız top kawhi leonard'da iken adama jimmy butler tarzı oyun oynatmayın, ya da ne bileyim demarcus cousins ile anthony davis bir değil, aynı oyunu oynamaya zorlamayın.

    kariyer modu benim için büyük bir hayal kırıklığı olmaya devam edecek, nba 2k16 ile ilgili yazdıklarım hala aynı şekilde devam ediyor. itirazım senaryoya ya da eklentilere değil, özetle şunu diyorum; nba draftında ilk turdan, ilk 10 sıradan seçilen bir oyuncunun ratingi 55 olamaz, sahiden bunu aklım almıyor. 71-72 ile lige başlanması gerektiğini düşünüyorum.

    onun dışında benim gibi bir takım alıp, takaslarla kontratlarla free agent kasıp play off maçlarını 12şer dakikadan oynayan bir tayfa varsa onlara sesleneyim, oyun tek kelime ile muazzam. online mod hakkında yorum yapamayacağım, pek keyif almıyorum.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap