197 entry daha
  • beş kırmızı kartın dördü doğrudur; ancak ilk kırmızı karttan önce samspunsporluların net 2 direkt kırmızı kartı es geçilmiş (yanlış hatırlamıyorsam sadece birinde sarı kart verildi), hakem cem papila tüm takdir haklarını samsunspor'dan yana kullanmış, yan hakem (bak kaç sene olmuş hala adını hatırlıyorum) ise ayan beyan taç atışlarını dahi samsunspor lehine karar verecek kadar izanını kaybetmiştir. (temas bile olmayan ahmet yıldırım'ın pozisyonuna kırmızı kart verilmesi için it gibi bayrak sallayan da kendisidir)

    o maça kadar devre arası boyunca "ligin tadı kalmadı, birşeyler beşiktaşı durdurmazsa tatsız tuzsuz bir lig bizi bekliyor" şeklinde açık açık tartışmalar yapılmıştır.

    samsunspor'un golüne kadar tek kale oynanan maç, pancu'ya bariz yapılan bir faul sonrası samsunspor'un golü gelmiştir. bu golden sonra ismini şimdi hatırlamadığım bir futbolcu, beşiktaş tribününe doğru taşaklarını tutarak bir hareket yapmıştır..

    zago, saçma sapan ilk sarısının üstüne ikinci sarıdan ilk kırmızı kartı görmüştür. (ilk sarı saçma da olsa sarı doğrudur, ancak o sırada oyun samsunspor tarafından tekme tokat bir hale gelmiştir) ardından ibrahim -haklı- bir kırmızı ile atılmıştır.

    olayların tam koptuğu nokta ise ahmet yıldırım a gösterilen 3. kırmızı karttır, zira değil kırmızı faul ile bile alakası yoktur..

    sonra zaten film kopmuştur, maçın geri kalanı kayışı koparmış beşiktaşlı futbolcular ile işk yarıdaki kudurmuş köpek hallerinden eser kalmayan ve top çeviren samsunsporlu futbolcular arasında tekmeden kaçma oyununa dönmüştür.

    hani başka maçla karşılaştırırken ona göre şeedin.
156 entry daha
hesabın var mı? giriş yap