6 entry daha
  • 20 sene ankara'da son 5 senedir de istanbulda yaşayan aktif bir sürücü olarak şunu söyleyebilirim ki; ankara'da araç kullanmak istanbul'da kullanmaya göre çok çok daha zor çünkü ankara'da hangi aracın nasıl bir hareket yapacağını tahmin edemiyorsunuz. bomboş yolda aniden önünüze kıranlar, en soldan aniden sağdaki yol ayrımına girenler, kırmızı ışığı hiç sallamayanlar diye bu liste uzar gider.

    ha istanbul'da bunları yapmıyorlar mı? yapıyorlar tabi ama istanbul'da nedense diğer sürücüler bir şekilde nasıl saçmalayacaklarını size hissettiriyorlar. ama ankara öyle değil tamamen süpriz.

    başlığın konusuna gelirsek, doğru olduğunu inanıyorum ama 34 plakanın ankara'da değilde, diğer şehir plakalı her aracın kendi şehri haricindeki şehirlerde yaptığı hareketler olarak genellenebilir. keza istanbulda 41 ve 16 plaka teröründen de ben bıkıp usandım.

    yurt dışından gelen gurbetçilerde aynı şekildedir mesala. ülkeye girince içlerindeki trafik hayvanını salarlar. orda yapmadıkları her hareketin mislini burada yaparlar.

    demek başka şehirlerde, ülkelerde artislik yapmak genlerimize işlemiş vesselam
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap