81355 entry daha
  • - geçen hafta gittiğim doktorda adamın odasında ne varsa çarpıp devirdim, sanırım bir iki maketi kırdım. kontrol için üç ay sonra çağırmasına bunun neden olduğundan şüpheleniyorum. muhtemelen "götüyle köy yıkıyor, ne kadar ertelersem o kadar iyi" diye düşündü çakal. yemezler. kabus gibi çökeceğim tepene.

    - eczaneye gittiğimde emekli bir emniyet müdürü tarafından esir alındım ve yarım saat maydanoz ve limon kürü ile karaciğer yağlanmasından kurtuluşunu dinledim. keşke beni öroyinle falan bassaydı, tutuklasaydı ne bileyim, daha acısız olurdu. maydanozları tel tel ayırmasından rondoyu çalıştırmasına kadar her detayı dinledim. geveze, bencil piç.

    - pazarda sürekli kovboy şapkalı bir pazarcı görüyorum. geçen hafta fotoğrafını çekmeyi başardım ama adam şapkasını değiştirmiş. ya da ben ileri miyop olduğumdan yanlış gördüm. neyse, adam roland deschain'in göbekli versiyonu gibi geliyor. sanki tezgahın altında kara kule'ye giden yol var gibi ne bileyim.

    - kendime bir yüzük aldım. yukarıdan bakınca ip dolanmış penise, yandan bakınca iple gırtlağı sıkılmış kargaya benziyor. satan adam bile "ne bok olduğunu anlamadım, çok çirkin, al da kurtulayım bundan" dedi. aldım. işin kötüsü beğenerek takıyorum. :/

    - ekşi mayaya kafayı taktım. yamak öldüğünden beri eve hayvan sokamıyorum madem, ben de ekşi maya yapıp besleyeceğim. bana ihtiyacı olan bir canlı lazım. bir de balkonda domates, fesleğen falan yetiştireceğim. kuzu kulağı konusunda araştırmalarım sürüyor.

    - günlerdir sürekli ac/dc, rush, def leppard falan dinliyorum. kendimi üniversitenin ilk yılında gibi hissediyorum ki bu 2002 demek. 2017-2002 = 15 sene? wtf? yaşlandım, altıma sıçıp mamayla besleneceğim günlere ne kaldı? 32 yaşındayım, bir 15 sene daha geçtiğinde 47 olacağım. tamam, buraya kadar, sizi tanımak güzeldi...

    elveda ve bütün o balıklar için teşekkürler
192340 entry daha
hesabın var mı? giriş yap