• abd'nin suriyedeki yeni oyuncağı. abd ve ürdün eliyle kurulduğu iddia edilse de, kime hizmet edeceklerini tahmin edebiliyoruz. şöyle ki; temel olarak ypg köpekleri (şimdiki adıyla sdg) baz alınarak oluşturulmuştur.

    yani rakka polis teşkilatıymış (yersen).

    dünya isim değiştirme rekorunu elinde bulunduran pkk'ya verilen ağır silahlar ve nato müttefiklerimizin türkiye'ye asla vermediği gelişmiş silah sistemleri ne kadar işe yarayacak hep birlikte göreceğiz.

    zaten arapları ve türkmenleri her gittikleri yerden çıkartıyorlar. ailelerinden zorla alınan 15-16 yaşındaki kız-erkek çocukların savaşlarda ölüp gitmesi sonucu gelecekte oralarda bir kürt unsuruda kalmayacak.

    ypg'nin daeşle savaştığı falan yok. girin youtube'a anca havaya karaya sıkan ypg şovmenlerini görürsünüz. (daeş'te isim değiştiriyor çünkü artık ona ihtiyaç kalmadı. yeniden -bir diğer abd oyuncağı olan- el-kaide'ye dönecekmiş)

    sistem çok basit:

    1- daeş gider elegeçirir ve bu sırada kimse birşey yapmaz.
    2- daeş'i bombalıyoruz bahanesiyle siviller bombalanır ve şehir mümkün olduğunca boşaltılır.
    3- daeş elegeçirdiği bölgeleri çatışmadan ypg'ye bırakır. (ypg için boş evlere mermi yağdırma videoları çekilir)
    4- ypg teröristlere destek verdikleri gerekçesiyle, kalan türkmen ve arapları bölgeden sürer.
    5- ele geçirilen bölgedeki kütlere dokunulmaz ama çocukları zorla alınıp asker yapılır.

    bölgede kalan son unsur olan kürtlerin gençleri de savaşlarda yok olup gittikleri zaman alsana insansız bölge, büyük israil...

    planları şimdilik işliyor ama atladıkları bir tek şey var:

    "...allah tuzak kuranların en hayırlısıdır..."
    enfal 8/30

    ek.1: daeş-ypg işbirliğiyle ilgili olarak; fırat kalkanı operasyonu öncesi ypg daeş'e koridor açmış ve el-bab'taki 400 kadar olan daeşli sayısı 1000'lere çıkmıştı. ypg'ye çatışmadan toprak terkeden daeş, tsk'ya karşı çetin bir direniş göstermeye çalıştı. tsk pek çok daeş'lı teröristi geberterek etkisiz hale getirdi ve bölgeyi temizledi. allah ordumuzun ve milletimizin yardımcısı olsun. düşmanlarımızı aciz kılsın inşallah.
hesabın var mı? giriş yap