3 entry daha
  • bless the child adlı 2000 yapımı filmde eric stark rolündeki haliyle az evvel gördükten sonra (filmi değil filmdeki halini) "aman rufus kiloya dikkat edelim saçları da uzunca tutalım" diye seslenmek istiyorum kendisine. kilo aldığında ne tek gözü kısık karizması ne çıkık elmacık kemik bonusu kalıyor (ki çok mühimdir çıkık elmacık kemiği). a knight's tale'deki duruşuna laf etmekle hata etmişiz beteri varmış dedirten black night. arabian knights isimli benim leş olduğuna inandığım televizyon filminde ise ali baba'yı oynayıp türbanı ile bir valentino cazibesi yakalayabilmiş bir kişi ki yine de en süper halin prens fortinbras rufus.

    bunun annesi gallerli babası avustralyalı imiş, bu bir taraftan galler'e bağlı olanlar illa ki esmer ve illa ki hoş oluyorlar sanırım (catherine zeta jones hariç, ryan giggs dahil). tabii biliyoruz ki bunlar cornish kökenlidir, fiziksel özellikleri ada halkının genelinden epey değişiktir, dilleri de vardır ki bizim dile benzemez.

    bir de hayranları kendilerine manasızca "rufians" diyorlar ki hatırlayalım, might and magic serilerinde ruffian'lar vardı acımasızca kesip doğrardık, çapulcu bir takım adamlardı. (özetle ben rufian demem kendime)
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap