11 entry daha
  • içimi güzel şaraplar üreten çanakkale menşeili şarap firması.

    iyi bir şarap severim. şarap eksperi değilim ama kendimi bu konuda geliştirmeye çalışıyorum. son zamanlarda da bu firma radarıma girmiş durumda.

    öncelikle fiyat politikasından bahsedecek olursam, makul bulduğumu söyleyebilirim. ancak şarap evleri reserve ve grand reserve'leri uçuk fiyatlara servis ediyorlar.

    pek çok üreticinin varyetelerinde yer vermediği yada çok az yer verdiği üzüm çeşitlerini kullanıyorlar. gerçi bölgede yetişen çeşitler bunlar olduğu için normal bir durum. bir de tabi cabernet gibi genel cinsleri kullanıyorlar.

    şaraplar genel olarak dengeli ve orta asitli. yalnızca biraz daha gövdeli olabilirler. sofralık kabatepe hariç hemen hepsinde damakta kalıcı notalar mevcut. buradan kabatepe'nin kötü olduğu sonucu çıkmasın. netice olarak sofralık.

    netice olarak çok köklü bir firma olmasalarda piyasaya girdikten sonra sektörel anlamda mantıklı işler yapıp güzel bir noktaya geldikleri söylenebilir. hatta bilinen bazı köklü firmaları benim nezdimde geçtiklerini söyleyebilirim. bir de sosyal medyayı etkili şekilde kullanıyorlar.
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap