399 entry daha
  • bugün belki de 1000. kez bilgisayarımdan kaldırdığım ve football manager serisinin en iyi oyunu.

    fm 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 hepsini oynadım ama en beğendiğim buydu çünkü pek ıvır zıvır yok direk çatır çatır oynuyorsun. diğer oyunlarda bir sürü özellik geldiği için beni pek sarmıyordu. ama artık kendime söz verdim bu oyunu oynamamak için hatta değil bu oyunu football manager tarzı bir oyun da artık oynamak istemiyorum. resmen çocukluk, ergenlik ve gençliğim bu oyunla geçti bu oyunu oynamak yerine bir dil öğrenmeye verseydim kendimi şuan çok net söylüyorum 2 dil daha öğrenmiştim.

    benden tavsiye gençliğinizi bu oyuna vermeyin.

    edit: işbu entryden sonra 10 kere falan silip tekrar yükledim. en son fenerbahçe ile oynarken 3 sene içinde şampiyonlar ligi dahil olmak üzere tüm kupaları kazandım. haliyle daha fazla oynamanın mantığı yok diye de sildim. umarım tekrar yüklemem.

    ayrıca her yeni oyun kurduğunuzda sistem bir çok oyuncunun özelliklerini, wonderkidlerini ayrıca oyunun bazı şeylerini değişiyor. örneğin bir oyunda listeye koyduğum neredeyse her oyuncuyu satmışken, son oyunumda şampiyonlar ligi gol kralını bile 1 milyon euroya satamadım. haliyle bu da kadronun şişmesine neden oluyor. sikerler böyle işi dedim çıktım.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap