269 entry daha
  • her kadının etrafında gerçekten efendi erkek var mı?
    ne saçmalıyorsunuz siz ya? hiç mi toplum gerçeklerinden haberiniz yok?
    efendi erkek nerdeymiş onu söyleyin önce . adama bakıyorsun efendi görünüyor, ama boşanmak isteyen karısını , aldattığı ya da aldatıyor zannettiği karısını bağzı erkeksi kurallar gereği ya yaralıyor ya öldürüyor.
    sanki ülke erkeklerinin % 90i cihangirde oturan feminist harekete destek olan sanatçı ruhlu , naif , kadife ceketli beyfendilerden oluşuyor da kalkmış burda hâlâ efendi erkek muhabbeti yapıyorsunuz. kadının ne babası , ne abileri, ne akrabaları efendi (!) erkek ama bu kadın o çevreden nasıl olacaksa efendi bir adam bulabilecek. efendi erkekler de açmış kollarını bu kadınları bekliyor tabi!

    ülke erkeklerinin yarısından fazlasının efendi erkeklikle belki alakası yok. çoğu kadını malı olarak görüyor ve alırken açılmamış olmasına dikkat ediyor. açılmışsa arıza çıkartıyor. en basitinden psikolojik baskı uyguluyor.

    şimdi ülkenin bütün kadınları ki üzerlerinde ciddi evlenme baskısı olan , alelacele evleniyor tanımadan etmeden ve acı gerçekler gün yüzüne çıkıyor. şiddet dayanılacak seviyede ise çoğu zaten katlanıyor , susuyor. üst sevilerde en çaresiz kadın bile artık ayrılmaktan başka yol bulamıyor. işte bu kadınlardan birinin iki yavrusu katledildi ve siz kalkıp hâlâ kadınları suçluyorsunuz erkekleri suçlamak yerine. yine kendi cinsinizi temize çıkarmak peşindesiniz. ayıp ya!
    o kadın çocuklarını eski kocasına göstermeseydi ona da lanetler yağdırırdınız. erkekler eziliyor diye kafa ütülerdiniz.

    geçen bir başlık tartışılıyordu , kadın şiddeti ile başetme yolları mı ne.
    orda sinir krizi geçiren kadınların hayatınızi nasıl mahvettiginden falan filan. hadi kadın yarım akıllı , anlayamadı, çekici geldi ya hani, siz çok zeki bilmiş erkekler nerden buldunuz böyle kadınları ? neden efendi kadınları seçmediniz bakayım? niye hemen terketmediniz? siz ki eko özgürlüğünüze sahip, rahat bireyler...
140 entry daha
hesabın var mı? giriş yap