6 entry daha
  • seriyle psp zamanlarından beridir aşk yaşayan biri olarak olmuş dedigim oyundur.

    cuma geceden beri oynuyorum, bolca grind, malzeme toplama ve crafting sonucunda anjanath'ı ilk denemede canlı yakalamayı başardım.

    ilk tavsiyem, tüm büyük canavarları canlı yakalamaya çalışın. daha çok craft malzemesi elde edeceksiniz, tabii bunun için bazı hazırlıklar var. öncelikle bolca tuzak malzemesi toplanması gerek (ivy, spider web, sleep herb, parashroom ve thunderbug) ivy ve web ile net craft edeceksiniz, daha sonra da bunu trap tool ile birlestirip pitfall trap yapacaksınız. yine trap tool ile thunderbug birleşince shock trap oluyor, sleep herb ve parashroom ile de bayıltıcı bomba yapıyorsunuz. her büyük avdan önce bunları yanınıza alın. iyice zayifladiktan sonra tüm büyük yaratıklar topallayarak yuvalarina kaçıyor, sabırla takip edin, yuvasında uyurken uygun bir yere tuzağı kurun ve yaratığı uyandırıp tuzağa çekin. tuzağa düştükten sonra tek yapmanız gereken tranq bomb basmak, genelde iki bombada mışıl mışıl uyuyor hepsi :)

    kolay silahlardan başlayın. ınsect glaive izlerken çok şekil dursa da oyun mekaniklerini biraz olsun öğrenmeden pek girmeyin. tavsiyem long sword. hem kombolari kolay, hem de erimi oldukça uzun, hasarı da güzel. menzilli silahlar için bir şey diyemeyeceğim, eski oyunların hantal kontrolleri yüzünden hiç o işe girmedim.

    armor olarak şu anda hunter set kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım ama ileriki aşamalarda her bir boss için ayrı set yapılacak onun farkındayım. yine de, anjanath görevine kadar full upgradeli hunter set ile cayır cayır kestim.

    bounty görevlerini es geçmeyin. zaten sürekli olarak malzeme toplayacak ya da ufak tefek bir şeyler keseceksiniz, bounty görevleri bunlara ek olarak armor sphere (bununla armor upgrade ediyoruz) ve puan veriyor, puanlar ise bir sürü şey için kullanılıyor, en başta yemek. hiçbir göreve yemeksiz çıkmayın, aç avci oynamaz :)

    şimdilik bu kadar, devamı gelecek. ps4te beraber oynamak isteyen varsa yeşillendirsin
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap