14 entry daha
  • justin timberlake çıldırmış olmalı albümü. * bu kadar mı tutturdu ben istediğimi yapıcam kimse karışmasın diye anlamadım ki 5 sene sonunda silas dinlerken dans etsin diye mi albüm yaptı bu adam. * biraz kötülemeye geldim çünkü istediğimi alamadım.

    ufak çaplı bir hayal kırıklığına uğradım, albümün çoooooook çok daha iyi olması gerekiyordu, albüm maalesef efsane bir albüm değil ama vasat bir albüm de değil, benim gibi beklentiyi çok yukarıya çektiyseniz hayal kırıklığına uğrarsınız, bir beklentiniz yoksa 7-8 şarkı gayet de dinlenebilir şarkılar.

    karmakarışık bir albüm, birbirinden alakasız o kadar çok tarz ve şarkı var. nerede kendi white yüreği black olan justin nerede man of the woods, baştan aşağıya a white man in the house! * tamam baştan haberini vermişti ama ben bu kadar karışıklık beklemiyordum açıkcası funk mı yapmış country mi pop mu? biri açıklasın hangi tarza giriyor bu albüm?

    bu saatten sonra jt'ye kolay kolay bir şey olmaz bu albüm onun için bir tık yukarıya çıkma albümüydü ama olamadı, yine dünya turnesine çıksın 30 ülkede konser verir justin hala aynı justin, kariyerden eksitmeyecek ama ekleme de yapmayacak bir albüm.

    bu kadar kötüledim ama elbette efsane şarkılar var, biz burada hepsinin efsane olmasını bekliyorduk ondan bu kadar kötülüyorum * yoksa canım jt den bahsediyoruz ne kadar kötü olabilir.

    en iyiden en kötüye bir sıralama yaptım, ilk 7 şarkı oldukça justin, bir nevi safe zone güvenle dinleyebilirsiniz. *

    1. breeze off the pond
    2. supplies
    3. livin' off the land
    4. higher higher
    5. say something
    6. sauce
    7. filthy
    8. man of the woods
    9. midnight summer jam
    10. the hard stuff
    11. morning light
    12. montana
    13. flannel
    14. young man
    15. wave

    gucci gang garabeti bile wave diye adlandırılan bir diğer garebetten güzel bir şarkıdır bu da burada dursun.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap