3 entry daha
  • dün akşam kadıköy sahnede eski tayfa yeni tayfa demeden 350 civarında seyirciyle beraber yıkıldı ortalık. mameli baba manyak çaldı, hepsi çok iyiydiler ayrıca davulcu da süperdi. çok büyük grup pestilence. ben dahil gerçek anlamda ağlayan 20-30 insan vardı mekanda. ilk albümden bir şarkı çaldıktan sonra silme eski albümlerden çaldılar, land of tears'dan out of body'e aklınıza gelecek tüm efsane şarkılar çalındı. şarkılar esnasında seyirci o kadar iyiydi(k) ki patrick mameli baba cidden çok etkilendi seyirciden ve sürekli bunu söyledi. sahnede paso süt içti resmen saçmaladık adamın süt manyaklığını görünce.

    dün inanılmaz bir akşamdı ve pestilence sevip de bu konsere gelmeyenler hayatları boyunca pişmanlık yaşayacak. öyle böyle değildi konser.

    not:konser sırasında kızın teki -çok önemli bir insan herhalde kendisi (!) sahneye çıkıp "lütfen biraz düzgün duru başka konserler olmasını istiyorsanız" falan dedi, bunun ardından mameli baba sahnede "şimdi herkes çıldırsın bu şarkı...." diye anons yaptı farkında olmadan tokat gibi cevap verdi bilmiş kızımıza.
hesabın var mı? giriş yap