40 entry daha
  • kıskançlıkla falan alakası yoktur. kalitesiz içerik üretip 15 yaş altı çocuk kullanıcılar sayesinde paranın amına koymalarına karşı bir nefret olduğu doğrudur. işini iyi yapan kaliteli işlere imza atan youtuberların hakkını veriyoruz.

    ben aynı öfkeyi kötü futbolcu oldukları halde milyon eurolarla oynayan futbolculara da duyuyorum. ne alakası var kardeşim bunun kıskançlıkla? afedersiniz ama hak edenin sikini* boynumuza dolarken tarık çamdal, latovlevici gibi kazmaların sikmedik yerini bırakmıyoruz maç izlerken. ben şimdi tarık çamdal'ı mı kıskanıyorum? madem kıskanç bir insanım neden tarık çamdal'dan yüz kat daha başarılı gomis'i kıskanmıyorum? gerizekalı mıyım ben? kıskanç biri olsam işini en iyi yapanı kıskanırım.

    siz de youtuber olabiliyorsanız olun, eleştirmeyin tarzı yorumlar yapılmış. bu işler öyle ilerlemiyor kardeşim. şu an türkiye'de para kazanan youtuberların büyük bir çoğunluğu 2013 yılında piyasaya sunulan vine uygulaması sayesinde ünlü olan isimler. bunu biraz ponzi gibi düşün, bu işe ilk giren kişiler kazandı. sonradan katılanlar götlerini de yırtsa popüler olmak için belli bir birikime ihtiyaçları var ki reklamlarını yapabilsinler. ya da şöyle düşün senin babanın büyük tarlaları var, baban öldü sana yüklü bir miras kaldı; o mirasla işini kurdun; iş adamı oldun. işte birçok youtuber için o miras vine denen uygulama. bu kişiler hiç hesapta yokken kendi çaplarında gülüp eğleniyorken bir anda şirket sahibi oldular anlayacağın. peki sen ne yapıyorsun? kalkıp da sermayesi olmayan adama ağzını yaya yaya "o zaman sen de işini kur kıskanç" diyorsun. o işler maalesef öyle değil. şu anda dünyanın en kaliteli içeriğini de üretsen sermayen yoksa anca eşe dosta video çekersin.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap