9 entry daha
  • hydrogen önümüzdeki hafta dünyada top 20'deki bankalardan birisi ile anlaşmasını açıklayacak. ayrıca ilk kez büyük bir marketing ve pr kampanyası düzenleyecek, basına açıklama yapacak. ayrıca temmuz ayı içerisinde bitmart borsası (muhtelemen 1 hafta içinde) ve coinpulse borsasında list edilecek. bunun yanında ceo mike kucoin, ıdax, bitforex ile ilgili topluluk oylaması yapıyor. şu an bu borsalar için ödeme ve finans noktasında tartışmalar sürse de list edilme olasılıkları bile yatırımcı açısından ilgi çekti.

    temmuz ayı içerisinde roadmap ise şöyle;

    1-7 temmuz: android app testleri başlayacak ve ıos app için appstore'a başvuru yapılacak.

    8-15 temmuz: büyük banka açıklaması ve anaakım medya başta olmak üzere pr ve marketing çalışmaları başlayacak. hydro app appstore'da (umarız) yayınlanmış olacak. web sitede hydrogen partnerler ve müşteriler sayfası yayınlanacak.

    16-23 temmuz: coinpulse ve bitmart listelemesi yapılacak (bildiğim kadarıyla bitmart takvimi öne çekti, bu 8-15 arasında olabilir). ayrıca snowflake için bounty'ler github'a eklenek.

    24-31 temmuz: snowflake fazının tamamlanması ve ıce fazının başlangıcı planlanıyor. daha önemlisi fındı konsorsiyum'u başlatılacak ve pr'ı yapılacak..

    raindrop ürünün faz aşamaları olan snowflake, ıce vs. gibi şeyler içinde lütfen şu makaleye buyrun;
    https://medium.com/…ures-in-depth-look-39faa29f0d61
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap