1146 entry daha
  • burada yazan birçok entryi okumuştum ve içler acısı birçok hikayeye şahit olmuş gibi hissettim.
    aynı sizler gibi düşünüyor bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz diyordum. çok değil 2.5 yıl çıkmıştık tabi o zamanlar güzel zamanlar genciz heyecanlıyız.
    hiçbir şey bitmez zannettiğimiz yıllar...

    bir şeyler oldu hani her şey üst üste gelir ya hepsi üst üste dizildi ailesi istemedi ayrıldık. o zamanlar kahrolmuştum, istenmemeyi gururuma yediremiyordum vs.

    ayrıldıktan sonra dünya dönmez sanırdım, yıllar geçmez o burukluk hep kalır sanırdım.

    hiç bir şey kal ma dı.

    evet kalmadı. buraya detaylıca yazıp kimsenin kafasını şişirmek istemem ama gerçekten onu unutmam iki yılımı aldı ama sonrasında hayatımın en güzel yıllarını yaşadım. en eğlenceli yıllarını yaşadım. iyi ki ayrılmışım da hayatımın aşkını bulmuşum ( ayrıldıktan 2.5 yıl sonra buldum yani şuanki sevgilimle onu unutmamın bir alakası yok) dedim sık sık.

    geçecek bu sancılı süreç size söz veriyorum. her şey umduğunuzdan o kadar daha güzel olacak ki bu kadarını hayal etmemiştim diyeceksiniz.

    ben de 2014 şubatında kaldırımda hüngür hüngür ağladığım günler unutmadım aynı sizler gibi kinlendim nefret ettim kızdım ama hepsi geçiyor. bir şeyleri yaşamamız gerekiyor demek ki. böyle düşünerek hayatı daha güzel daha verimli yaşadım.

    bu sıralar evlenmiş, içim sızlamadı bile sanki bir başkası evleniyormuş gibi umursamadım. içimden iyi insandı mutlu olsun dedim geçtim. insan hatırlayamadığı birine kinlenemez ki kötü dilekte bulunsun.

    insan istemediği her şeyi unutma kapasitesine sahiptir, yeter ki buna izin verin.
1183 entry daha
hesabın var mı? giriş yap