10 entry daha
  • 1 sene kadar önce beyazını almıştım. sonra kız arkadaşım kullanmaya başladığı için ona bıraktım ve şimdi kendime ve anneme kırmızı renginden aldım.

    performans/fiyat dengesi gayet güzel. bir marshall ya da beats kalitesi beklemeyin nihayetinde 160 lira para ödüyorsunuz. basslar çoğu kişinin dediği gibi başarılı ama tizler biraz cızırtılı olsa da son derece yeterli. kulaklığın kutusunda farklı boyutlarda 3 tane ayrı kulaklık silikonu bulunmakta. benim kulağımdan sürekli terden dolayı düşüyordu, silikonu değiştirdikten sorun ortadan kalktı. magnet özelliği ise kulaklığı kullanmıyorken boynunuzda tutmak için çok başarılı. içinden çıkan kulaklık kutusu ise çok başarılı ve estetik.

    kulaklığın kırmızı-siyah renginin çok estetik ve güzel tasarlandığını düşünüyorum. dışarıya da hoş bir görüntü veriyor. sadece kontrol paneli koşarken biraz sağa doğru ağırlık yapıyor ama kabloyu kafanızın arkasına alırsanız sıkıntı olmuyor sadece şarkı geçişleri için kontrol paneline erişim biraz daha zor oluyor.

    kulaklığa ben 7.5/10 verebilirim. gayet başarılı bir kulaklık. eğer ucuz ve kaliteli bir seçenek arıyorsanız tercih budur benim kanaatim.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap