460 entry daha
  • aldatmayan erkek ister.

    şimdi ben bunu söyleyince he amk biz sanki bilmiyoduk diyorsunuzdur içinizden. sizin sandığınız şeyden bahsetmiyorum.

    dikkat ettiyseniz aldatamayan erkek demedim, aldatmayan erkek dedim. ikisi arasında tek bir harf var gibi görünebilir ama ikisi birbirinden çok çok farklı şeyler.

    aldatamayan erkek, istese de böyle bir şey yapamayacak erkektir. kadınları ikna edebilecek karizması da becerisi de yoktur. girdiği ortamlarda kadınların ilgisini hiçbir zaman çekememiş, kadınlarla şansı yaver gitmemiş, hasbelkader birini bulmuştur. bulduğu kişiyi kaybetmeme pahasına hep fedakar ve tavizkar davranır.

    böyle bir erkek bir süre sonra kadında şöyle bir intiba uyandıracak; bu belli ki kadınların tercih etmediği eziğin teki. kimsenin beğenmediği istemediği sünepeye mi kaldım acaba ben? kadında oluşan bu şüphe neticesinde erkek sürekli test edilecek ve haliyle böyle bir erkek testlerden kalacaktır.

    bu erkek; ilişki tam başlamamış flört evresindeyse friend zone'a girecek, ilişki başlamışsa terk edilecek, eğer olur da kız zamanında bunu fark edemeyip evlendiyse ve gidecek daha iyi bir yeri yoksa yani boşanacak durumda değilse kadın tarafından arzulanmayacak ve saygı görmeyecektir.

    aldatmayan erkek ise, istese aldatabilecek biridir fakat aldatmamaktadır.

    böyle bir erkek kadınların ilgisini çeken, kadınlar tarafından tercih edilen, girdiği ortamlarda kadınların gözünün üzerinde olduğu kişidir. hayatındaki kadın da, erkeğinin başka kadınlar tarafından arzulandığını bilecek ve böyle bir erkek kendisini tercih ettiği ve başkasında gözü olmadığı için sevinecektir. kadının, erkeğine olan arzusu da saygısı da her geçen gün artacaktır.

    makbul olanı böyle bir erkeğin aldatmayanıdır. misal mehmet aslantuğ. kadınların hepsi böyle bir erkek ister lakin çoğunluğu denk gelemez çünkü hem böyle erkeklerden çok fazla yok, hem de kadınların bir çoğu bu tip erkeklere erişebilecek düzeyde değil. (kaç kadın arzum onan seviyesinde* )

    böyle bir durumda (aldatmayan erkeklere denk gelmeyince) kadın aldatamayan erkektense, aldatan erkeği tercih eder. yok canım olur mu öyle şey diyeceklerdir lakin davranışları tam tersini söyleyecektir. öyle olmasa kadını aldatma potansiyeli hayli yüksek serseri piçler, kendi halinde kadını aldatma riski düşük olan işinde gücünde efendilere tercih edilmezler.
1440 entry daha
hesabın var mı? giriş yap