16 entry daha
  • ahahaha öneriye gel. yazın sığınmacılara toplumda nasıl yaşanır dersi verilecekmiş. bir de ölümlere sebep olanlar da öğretmenler tarafınedan tekrar eğitilecekmiş.

    ders planlarını hazırla süper zeka sonra konuyu tekrar değerlendirelim. yok ben anlamam diyorsan da mal mal önerilerde bulunmaktan vazgeç.

    ahaha. sosyal hayatta yer alma dersi. *

    derste başarısız olanı ne yapacağız mesela. sınırdışı mı edeceğiz, yoksa velisine mi soracağız “başarısız oldu sınırdışı edelim mi izin veriyor musunuz ?” diye. izin verilirse de dersi geçmesi için başarısız kişilere özel olarak nasıl bir çalışma yürütüldüğüne dair bir savunma yapıp sonra sınır dışı filan edilir insanlar.

    magandalar ise zaten kelle koltukta iş yapan öğretmenleri direk vurur.

    herkes herbokolog olmuş, durmadan pisleyip pisleyip tespit yaptım diye dolaşıyor.

    derslerin içerikleri ile ilgili adam gibi planlama yapılması lazım. sorun orada. bakın üniversite sınavlarına. her sene daha başarısız bir nesil geliyor. 3 saat ordan 5 saat buradan diye hesaplar hiçbir işe yaramaz. hala nitelik nicelik sorunu var. çalışma saati çok olunca işler iyi anlamına gelmiyor.

    aynı şey akademide de var. makale bildiri sayısı çok önemli. sonra bakıyorsunuz içerik bomboş bir ton konferans bir ton bildiri var. neden, çünkü sayı çok olduğu zaman “uu ne çok çalışmış” deniyor. ama belki birinin yazdığı bir makale diğer birinin yazdığı 5 makaleden daha faydalı.

    neyse konu dağıldı.

    he he , yazın da toplumdaki zararlıları toplayıp öğretmenlerin başına atın.

    ulan toplumu şekillendirecek temel elemanlardan biri öğretmen, itin poposuna sokulur.

    hayatın için önemli diğer önemli eleman doktor, kafasına taşla vura vura öldürülür.

    sonra da örtmenler böyle yapsın doktorlar şöyle yapsın.

    he amk he öyle yapsın.

    not: öğretmen değilim. bir çocuğum olursa da öğretmen olsun istemem. bu toplumda bok kadar değeri olmayacak ne de olsa.
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap