4 entry daha
  • edit: oyunu birakali cok oldu suan reklamlari cok döndügü icin iki kelime daha yazayım dedim. paraniz yoksa oynamayin:) paradan kastim 100bin 200bin dolar

    mobil platformda olan strateji oyunları arasında ki en güzel oyundur. 200 günü aşkın süredir oynuyorum , oyun rakipleri gibi 2-3 aylık bir oyun değil aksine yeni gelen güncellemeyle birlikte çok uzun soluklu oldu.

    tabiki rakipleri gibi kendisi de p2w ama gözünüz 1. likte değilse oyunda kendi çapınızda ki kişilerle savaşarak geçirip eğlenebilirsiniz.

    oyun hakkında f2p oyunculara bir iki tavsiyede bulunayım yeni başladıysanız sakın turuncu komutanları ellemeyin ilk skilleri olmadan kasmayın ve kendinize bir tane turuncu komutan belirleyin onu kasın. 2. tavsiyem elinizde elmasları biriktirin eğer uzun soluklu oynayacaksanız bu elmaslarla vip10 açın. son tavsiyem her şeye kullanabildiğiniz hızlandırmaları araştırmalar dışında bir şeye kullanmayın.

    son olarak kafanıza takılan bir şey olursa özelden yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ve unutmadan belediye binası 16 yaptıktan sonra yeni gelen güncelleme ile diğer krallıklara ışınlanabiliyorsunuz eğer kendi krallığınızdan sıkılırsanız yanıma beklerim:)
131 entry daha
hesabın var mı? giriş yap