276 entry daha
  • bir önceki gün, eskilerin a-takımı dizisinin yeniden tv'lerde reklamını görerek şaşırmış ve hoşlaşmıştım.

    ve bir sonraki gün kulağımda kulaklık müzik dinleyerek dolmuşta tıngır mıngır gitmekteyim. genelde alışkanlığımdır, ineceğim yere yaklaştığım zaman hep kulaklığı çıkarırım ki "inecek var !" diye seslenirken danalar gibi höykürmiyeyim, ayrıcana da yanlış birşey demiyeyim. (hem o zaman "ağzından çıkanı kulağın duymuyo mu kardeşim !" diye kızarlarsa "ehe ehe duymuyo ki kulaklık var" diye espri de yapamam öyle dediklerini de duyamayacağım için. neyse konumuza dönelim)

    genç adam, kulağında güzel bir müzik, dün gördüğü a-takımı reklamını düşünmektedir. küçükken çok sevmiştir o diziyi. ve bunu biraz sonra bütün dolmuş anlayacaktır. sanayi sitesinin a kapısında inmek isteyen genç, şoföre seslenir:

    " şoför bey a takımında inecek vaar !!"

    ...o an zaman yavaşlar, sesler kesilir, uzay zaman feci bükülür, havada dalga efektleri oluşur. ağızdan çıkan laflar koşup yakalanmak istenir ama nafile. titreşimler dolmuştaki herkesin örs-üzengi-çekiç üçlüsüne ulaşmıştır ve 1-2 nano saniye sonra da beyinlerde yorumlanıp gülme efekti olarak geri dönecektir. nitekim öyle de olur...

    genç adam, a takımında iner işine gider.
3928 entry daha
hesabın var mı? giriş yap