8 entry daha
  • sabanci universitesi gençlerinin kasım ayı sınırları içinde herhangi bir vize haftasında** saat 05.30 sularında düzenledikleri çizmiş bir organizasyonun adı..

    durum şöyledir:
    iki genç bir study'de en alakasız ve iğrenç dersleri olan üretim işlemleri* sınavına çalışmaktadır, ancak klasik dersin başına son gece oturulduğundan ne konular yetişecektir, ne de çalışılan konular anlaşılmaktadır, çaresizlik diz boyu..
    üst katta ve başka yurtta study'lerde de daha genç arkadaşlar circuits ödevi ile muhattaptır, kafaları bir dünyadır, saat ilerlediği için beyin fonksiyonları da minimal seviyeye düşmüştür, depresyondadırlar..

    gelişme:
    durum metalsu forumlarına organizasyon talebi şeklinde atılır*, ve gençlerin tepkileri beklenir. meğer ekürideki herkesin bir ödevi, bir vizesi vardır, herkes uyanık ve çizik durumdadır. derken gençlerden birinin aklına, okulun gündüz ve akşam saatlerinde en yoğun, en işlek meydanı olan cafe dorm ve dorm havuz mevkilerinden durumumuzu özetleyen**** bir söylem olan sikerler diye bağırarak koşmak gelir. herkesin durumunu özetleyen bu sikerler kelimesi bir anda kabul görür, ve olaya renk katmak için projeye* katılanlara terlik giyip güneş gözlüğü takma koşulları konur. cafenin önünde 10-11 kişi şeklinde hep bir ağızdan sikerleeerrrr! diye bağırarak koşulur, terliklerin şap şap sesi etrafı inletirken, pencerelerde şaşkın gözler, odaların açılan ışıkları, ve koşanların kahkahalı uzaklaşması..

    sonuç: herkes stresini atmış, rahatlamış ve dersi bırakıp yatmaya gitmiştir..**
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap