2 entry daha
  • herkes muslum gurses versiyonunu bilse de -yanilmiyorsam- aslinda tudanya'nin sarkisidir bu, gidecek bir gun.mp3 aldanma cocuksun.mp3 gibi isimlerle de ortalikta salindigi vakidir.

    cocukluktan kafamizin bir kosesine yerlesmis ve yillar sonra aktive olan ve bunyeye eylem koyan sleeper cell misali seyler vardir, bir sarki olur, bir ani olur, bir koku, bir goruntu olur. aldanma cocuksu da oylesi bir sarkiymis bende. hortladi gecenlerde, aradim buldum hem muslum hem tudanya versiyonlarini (sefam olsun oh oh). butun gun nispet edercesine sol framede salinmis seni sevmiyorum lafi da tekrar aklima dusurdu. dinledim, dusundum, sinirlendim. iki cift lafim var.

    ne demek "o durmayan yolcu sen garip hanci, hesabi vermeden gidecek bir gun" yahu??? olur mu oyle sey? hesabi vermeden nereye? nerede hak hukuk adalet? nerede bu devlet? ask mesk islerine (sonunda cinayet yoksa) devlet ve bagimsiz yargi bakmiyor tabii. ama ortada aleni bir aldatma, iyi niyeti suistimal var. cocuksu mahzun yuz, sever gibi gorunmeler falan, pis numaraci herif. bunlar yapanin ardina birakilir mi? garip hancilar meslek odasi falan gibi bir sey yok mu, bari onlar cikip bir bildiri okusalardi bu gururu yere atip hesabi vermeden giden hainleri protesto eden? onu kara listeye alip bir daha hanlara hamamlara sokmamaya and icselerdi?

    arkadaslar, gun bu gundur! garip hancilar meslek odasi yok belki ama dontdatehimgirl.com var!!! maymunun gozu acildi. meger ki o sever gibi yapip hesabi odemeden cekip gitti, ipligini pazara cikarip dunyayi ona dar edeceksin. nasil? http://www.dontdatehimgirl.com/ sayesinde. isminden de anlasilabilecegi gibi "kizlar ben yandim siz yanmayin, su esgalde, su isimdeki herife aman aman yaklasmayin" diyen bir site. biri durmayan yolcu ayaklarina yatmayagorsun, ben de gidip ismini cismini ifsa edip, bir de cirkincik fotografini post edip "gorunce kacin kizlar" diye hayatini karartmazsam bana da alotte demesinler?

    iste boyle bir "don't date him girl" profilinde o cirkincik fotografin yanina sozlerini post edecegim sarki da bizzat budur. yiyorsa biri bana seni sevmiyorum desin simdi!

    insert erol tas kahkahasi

    fade out
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap