17 entry daha
  • bundan on sene sonra bugünlerin belgeselleri çekilecek. adamlar resmen gerçek kötüler.

    hepsi bugün bir çatı altında toplanmışlar, ülkeyi ele geçirdiklerini sanıyorlar ama zemin altlarından kayıyor. maskeler düşüyor ve gerçekler ortaya çıkıyor. bugün bu kadın gibi binlercesi var ve hepsi aynı amaçla birlikte hareket ediyorlar yıllardır.

    kötüler hiç bir zaman sonsuza kadar kazanamaz. düşüncelerinizdeki irini bu ülkeye tam olarak yaymaktı ve hizmet ettiklerinizin elde edeceği güçle hak etmediğiniz ünvanlara makamlara gelmek ve orada kalmaktı niyetiniz ama olmadı.

    on sene sonra çoluk çocuğumla sizin itiraflarla dolu belgesellerinizi izleyeceğim ak troller. akıl olmayınca sadece kurnazlıkla işte bir yere kadar gelip kalıyorsun. kaş yapayım derken artık göz çıkartıyorsunuz. kötülüğünüzü bugüne kadar halka karşı iyi gizlediniz ama artık her şey ortaya çıkıyor. yıllardır her platformda sizi gördüm, facebook'ta sahte hesaplarınıza girip tüm duvarınızın iftira kaynadığına ve bunlarla halkı zehirlediğinize şahit oldum defalarca. size karşı içten içe doldum. halkımızı abuk subuk hesaplarla kandırdığınıza iyi insanlara iftiralar attığınıza kesinlikle günah işlemede hiç bir sınırınızın olmadığına defalarca şahit oldum. hep halkın size karşı aydınlandığı bilinçlendiği yılları görmek umuduyla bekledim. neyse ki iyi insanlar bu dünyadan ayrılırken bile sizin foyalarınızın ortaya çıkmasını sağlıyorlar.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap